tirsdag 4. februar 2014

Utfordring Februar "Tags"


Er dere klare for en ny utfordring???

Vi i teamet  til Korthobby.no har iallefall laget noen flotte prosjekter som vi håper inspirerer dere til å delta i utfordringen vår. Nå i februar vil vi se noe med 

TAGS. 


Om du lager en tags som er helt for seg selv, eller om du fletter en tags inn i ett prosjekt er helt opp til deg, så lenge tagsen er godt synlig. 


Her kan dere se hvordan vi i teamet til Korthobby.no har løst utfordringen. 


  
 

  
  MereteReglene finner dere i sidebaren til høyre :)

Vi kommer til å ha 2 vinnere hver måned. 1 bidrag blir trekt ut uvilkårlig, og 1 vinner blir kåret av designerne.

Du kan delta med det du ønsker. 


 Legg link til bidraget ditt til Inlinkz. Linken må være direkte link til bidraget ditt. Helst fra en blogg eller ett åpent galleri. Har du ikke blogg så kan bidraget sendes til wenche@korthobby.no (frist for å sende inn på mail, er 24 timer før den oppsatte fristen. Dette for at vi skal få tid til å legge inn bidragene deres hos Inlinkz før den stenger) Merk bidraget med navn og hvilken utfordring du vil levere til. 

 Lever ditt bidrag via inlinkz (i samme innlegg som utfordringen du vil levere til) Du skriver inn navnet ditt i det øverste feltet, og i det andre limer du inn linken direkte til innlegget hvor bidraget ditt ligger.Vi vil at du linker direkte til bloggposten med bidraget ditt, og ikke til kun bloggen din. 


Frist for innsending 24. februar 2014. (tidspunkt står på inlinkz)


Har du husket å ha metall/charms som finnes i nettbutikken til Korthobby.no på bidraget ditt????
1 kommentar: