torsdag 5. november 2015

November utfordringen " Alt er lov med jul, og selvfølgelig metall fra Korthobby.no"


Velkommen tilbake til oss, og her er vår utfordring for November. 

"Alt er lov med jul, og selvfølgelig metall fra Korthobby.no"

Regner med at mange av dere nå er igang med juleprodusjonen. Det kan være pakkelapper, julekort, LO`er, 3D prosjekter, adventskalendere m.m. Her er det lov å delta med alt som har med jul å gjøre, bare det har metall fra korthobby.no 

Skriv gjerne i blogginnlegget ditt hvor du har festet metallet, slik at det blir lettere for oss DT`ene å finne det. 

Her er våre bidrag: 


TorillMerete


KjerstiYasminMay Grethe


WencheElisabethVi kommer til å ha 2 vinnere hver måned. 1 bidrag blir trekt ut uvilkårlig, og 1 vinner blir kåret av designerne.


Du kan delta med det du ønsker, men husk å ha metall på bidraget.  


Reglene finner dere til høyre i sidebaren.

 Legg link til bidraget ditt til Inlinkz. Linken må være direkte link til bidraget ditt. Helst fra en blogg eller ett åpent galleri.

 Lever ditt bidrag via inlinkz (i samme innlegg som utfordringen du vil levere til) Du skriver inn navnet ditt i det øverste feltet, og i det andre limer du inn linken direkte til innlegget hvor bidraget ditt ligger.Vi vil at du linker direkte til bloggposten med bidraget ditt, og ikke til kun bloggen din. 


Frist for innsending 24. November. 2015, tidspunkt står på inlinkz)
1 kommentar:

  1. Obs! Blei litt usikker på om charmsen eg har brukt på kortet mitt (nr.2) er frå Korthobby sidan eg ikkje ser den i nettbutikken. Eller kanskje den berre ikkje produseres lengre. Ingen sure miner om bidraget blir slettet :)

    SvarSlett