onsdag 5. april 2017

2017 April "Konfirmasjon med metall fra Korthobby.no"

Konfirmasjon med metall fra Korthobby er vår utfordring til deg i april.
Her kan du lage invitasjoner, bordkort, takkekort eller helt vanlige kort til en konfirmant. Eller har du noen andre gode ideer på lur, så er det lov å dele de med oss her. 


Nedenfor kan du se hva vi har laget. Kanskje du kan finne litt inspirasjon der?

Frist for å delta er 24. april 2017

KjerstiTorill

Merete
*Vi kommer til å ha 2 vinnere hver måned. 1 bidrag blir trekt ut uvilkårlig, og 1 vinner blir kåret av designerne.


Du kan delta med det du ønsker, men husk å ha metall på bidraget.  Reglene finner dere til høyre i sidebaren.

 Legg link til bidraget ditt til Inlinkz. Linken må være direkte link til bidraget ditt. Helst fra en blogg eller ett åpent galleri.

 Lever ditt bidrag via inlinkz (i samme innlegg som utfordringen du vil levere til) Du skriver inn navnet ditt i det øverste feltet, og i det andre limer du inn linken direkte til innlegget hvor bidraget ditt ligger.Vi vil at du linker direkte til bloggposten med bidraget ditt, og ikke til kun bloggen din.

Frist for å sende inn bidrag er 24. april 2017

3 kommentarer:

  1. Sommerfuglen eg har brukt på bidrag nr. 4 trur eg er frå Korthobby. Dersom det ikkje stemmer, er det berre til å slette det bidraget. Og dersom den er frå Korthobby, kor kan eg få tak i fleire?

    SvarSlett
    Svar
    1. Det stemmer den er fra korthobby.no :) Jeg er utsolgt for dem ,og tror ikke jeg kommer til å få inn nye. Jeg tror jeg har noen av dem i mine egne bokser,skal sjekke når jeg kommer hjem. Kan du ikke bli venn med korthobby på facebook så kan jeg sende deg melding der ,når jeg har fått sjekka :)

      Slett